Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlangıçlı kriterler ayn önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle muhik bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapıları yangın sırasında tamam şekilde çalışmasını temin etmek yürekin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Umumiyetle maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekip yek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin muayene altına allıkınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Bununla yanında kötüdaki kriterlere mevla olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i üfürükçülük etmek yürekin tıklayın.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin canipı gün opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik kısım ile daha sık tasarruf sağlamlanabilir.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza yığın ve yer sarsıntısı kabil gayrı natürel afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Göreceksiniz ki bu merhale ali birinci sınıf yangın kapılarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara elverişli biçimde yangın Yangın Kapısı merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Binaların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin dokumalmasına destur verilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine ilişkilı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi ruhsat olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Report this wiki page